Dos detinguts per l’homicidi del Passeig Lluís Companys a Barcelona

Imatge d'una de els identificacions. Foto: Mossos i CNP

Dos homes, de 21 anys i 23 anys, tots dos de nacionalitat marroquina, han estat detinguts com a presumptes autors de la mort d’un altre el passat 26 de juny al Passeig Lluís Companys, al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís a les 02:00 hores de la matinada d’aquell dia que els alertava d’una persona greument ferida com a conseqüència d’una baralla que va tenir lloc al Passeig Lluís Companys de Barcelona. El Sistema d’Emergències Mèdiques es va adreçar al lloc dels fets però no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Els agents d’Investigació Criminal de Mossos es van fer càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. Fruit de les gestions d’investigació, els agents van identificar els autors dels fets, un dels quals va quedar detingut ahir i l’altre avui al migdia. Els detinguts passaran a disposició judicial durant els propers dies.

Port de Tarragona