Dos motoristes de Lleida i la Garriga moren en accidents de trànsit a Ulldecona i les Franqueses

Un dels sinistres ha estat a Ulldecona i l'altre a les Franqueses del Vallès

Dos motoristes han mort aquesta nit en dos accidents de trànsit a Catalunya. Els sinistres eleven a 52 el balanç provisional de víctimes a les carreteres catalanes en el que portem d’any. El primer accident ha estat a l’AP-7 a Ulldecona (Montsià). L’avís s’ha rebut a les 23.03 hores, al punt quilomètric 340, en sentit nord. Per causes que encara s’estan investigant, el motorista, veí de Lleida i de 46 anys, ha xocat amb un turisme i ha mort. El segon accident, a les 23.20 hores, ha estat al punt quilomètric 34 de la N-152z a les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). El motorista, de 42 anys i veí de la Garriga, ha sortit de la via per causes que s’investiguen i ha perdut la vida.

Port de Tarragona