La Policia Nacional desplega una operació policial antiterrorista a Badalona

La policia espanyola deté tres persones en el marc del dispositiu, segons publica 'El Periódico'

Un momento de la operación. (Twitter)

La Policia Nacional ha treballat en una operació policial contra el terrorisme a Badalona aquest diumenge, segons informa ‘El Periódico’. La policia espanyola ha detingut tres homes que convivien al mateix edifici en el marc d’una operació ordenada per l’Audiència Nacional. Segons el mateix diari, es seguia els tres sospitosos per haver fet tasques de captació. L’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, ha informat a les xarxes socials que la Guàrdia Urbana ha col·laborat en el dispositiu, centrat al barri de la Salut de Badalona. Segons ha pogut saber l’ACN, l’operació, que està sota secret de sumari, ha començat la matinada d’aquest diumenge i ha acabat cap al migdia.

Port de Tarragona