El Col·legi de Periodistes dona llum verda a la venda d’un dels seus immobles per evitar entrar en fallida

L'entitat manté reunions amb les administracions per trobar vies de finançament alternatives als ingressos dels quioscos

Seu del Col·legi de Periodistes a la Rambla de Catalunya de Barcelona. / GM

L’Assemblea General Extraordinària del Col·legi de Periodistes celebrada aquest dilluns ha aprovat per unanimitat la venda d’un dels immobles que l’entitat té a l’edifici de la seu central de Rambla Catalunya i que no acull activitat col·legiada. Aquesta és la primera mesura que pren per eixugar el gairebé mig milió d’euros de deute que preveu sumar aquest any. La pèrdua d’ingressos dels quioscos que té en concessió al centre de Barcelona, i que representen la seva principal font de finançament, ha afectat greument la situació del Col·legi, segons ha explicat a l’ACN el seu degà, Joan Maria Morros. L’entitat manté reunions amb les administracions per trobar vies de finançament alternatives als quioscos, molt dependents del turisme.

Port de Tarragona