Brot de coronavirus arran d’una festa d’un grup de joves en un domicili d’Alcanar

El servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l'Ebre informa de 3 positius i 34 persones en seguiment

Una infermera pren la temperatura a dos pacients a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. / Anna Ferràs

Tres persones han donat positiu per covid-19 en una festa particular d’un grup de joves a Alcanar, segons ha informat el servei de vigilància epidemiològica de les Terres de l’Ebre. El Departament de Salut ha afegit que a banda dels tres infectats, es fa seguiment a 34 contactes. El primer cas que va presentar símptomes va fer-ho dimecres passat, 27 de juny. Cap dels tres afectats està hospitalitzat i els contactes es troben en aïllament pendents dels resultats de les proves PCR. Segons els informes del servei de vigilància epidemiològica els factors contribuents al contagi del virus haurien estat no seguir les recomanacions bàsiques: el distanciament físic i l’ús de la mascareta.

Port de Tarragona