El Cupra Formentor es converteix en el cotxe oficial del FC Barcelona

Coincidint amb l’inici de la campanya de pre-reserves del Cupra Formentor, primer model desenvolupat específicament per a la marca, l’automobilística ha decidit nomenar aquest model com a cotxe oficial del FC Barcelona. Aquesta decisió forma part de l’aliança global amb el club, ​​que ja va designar Cupra com a partner oficial d’automoció i mobilitat dels blaugranes.

CUPRA Formentor estarà disponible a partir de demà, 8 de juliol. Després de reunir prop de 20.000 expressions d’interès per part de potencials clients, la marca ha decidit llançar una plataforma online on els amants de l’motor podran pre-reservar des de casa una edició de llançament exclusiva de el vehicle i ser els primers a conduir el model més emocional de la gamma de Cupra.

Port de Tarragona