Fernando Alonso torna a la Fòrmula 1 amb Renault

Fernando Alonso.

Fernando Alonso tornarà a competir al Mundial de Fórmula dues temporades després, el 2021, i ho farà de la mà de Renault, amb la qual va guanyar els seus dos títols mundials -2005 i 2006-, en la que serà la seva tercera etapa a l’escuderia francesa.

L’asturià va decidir marxar de la F1 a l’concloure el 2018, acumulant 17 temporades en la categoria reina de l’automobilisme amb un balanç de dos títols mundials, 32 victòries, 22 poles i 97 podis. Un retir temporal que, com va anunciar Renault aquest dimecres, conclourà el proper any.

Alonso substituirà l’australià Daniel Ricciardo, que ja va anunciar la seva marxa a McLaren per ocupar el lloc de l’espanyol Carlos Sainz després que aquest signés un contracte per dues temporades per vestir de vermell Ferrari.

El pilot espanyol va comunicar el 18 d’agost de 2018 la seva decisió de marxar de la Fórmula Un a final d’aquesta temporada, però ja va avisar en el seu, fins ara, darrera cursa, el 25 de novembre, que era un «fins després» i no un «adéu»; cosa que ha demostrat aquest dimecres.

Port de Tarragona