Mor un treballador en un accident en una empresa del grup IQOXE a Vila-seca

La víctima s'havia precipitat deu metres en caure pel forat d'un muntacàrregues

Un treballador ha mort aquest dimecres després d’haver patit un accident a l’empresa IQOXE Emulsiones Poliméricas, companyia del grup IQOXE, a Vila-seca. El decés ha estat confirmat per fonts de l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on es trobava ingressat en estat «molt crític» a causa de l’incident des d’unes hores abans. Per causes que es desconeixen, l’empleat, un veí de Tarragona de 62 anys, s’ha precipitat deu metres en caure pel forat d’un muntacàrregues que havia revisat. L’home treballava per l’empresa Dominion Global, subcontractada per IQOXE Emulsiones Poliméricas per fer tasques de manteniment.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions de Bombers s’han traslladat al lloc de l’accident, dins del recinte de Clariant Ibérica, si bé a l’espai presta serveis Iqoxe. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre l’accident laboral, ocorregut a quarts de nou del matí. La companyia també iniciarà les “investigacions oportunes”, segons ha indicat en un comunicat; i «es posa a disposició de les autoritats locals amb els recursos necessaris per esclarir els fets».

Port de Tarragona