Detecten un possible brot a partir d’un positiu a Vilassar de Dalt que va participar en una reunió amb unes 60 persones

Els altres participants són de diferents municipis del Maresme i hauran d'aïllar-se

Prova PCR al laboratori de l'hospital de Palamós. / SSIBE

El CAP de Vilassar de Dalt ha detectat un possible brot de covid-19 a partir d’una persona que va anar al centre amb símptomes i va donar positiu per PCR. Es dona la circumstància que aquesta persona havia participat en un esdeveniment amb una seixantena de persones de diferents municipis del Maresme. Des del CAP s’ha iniciat la investigació i detecció de totes les persones assistents a l’acte i que es podrien haver contagiat, que hauran d’aïllar-se a casa per evitar més contagis, segons ha informat l’Ajuntament de Vilassar de Dalt en un comunicat, on assegura que està e ncontacte permanent amb els CAP i amb el Departament de Salut per controlar-ne l’evolució.

El consistori ha remarcat que el possible brot no està centralitzat a Vilassar de Dalt, perquè afecta persones de diferents pobles de la comarca.

Port de Tarragona