Mor en precipitar-se des del setè pis d’un hotel de Marbella i mata un home en caure-li a sobre

Les víctimes són un ciutadà britànic de 50 anys i un d'espanyol, de 46 anys que es trobava a una terrassa

Dos homes han mort aquesta matinada a Marbella, en precipitar-se un d’ells des d’un balcó d’un hotel i caure sobre l’altre. L’home que s’ha precipitat des de la setena planta de l’edifici era un ciutadà britànic d’uns 50 anys que es trobava allotjat a l’hotel, i l’altra víctima era un home espanyol de 46 anys que estava assegut a la terrassa de l’establiment.

El succés ha tingut lloc a les 1.45 hores, quan diverses persones han trucat a l’112 per indicar que, en el carrer José Meliá, un home s’havia precipitat des del balcó d’un hotel i havia caigut sobre una altra persona. El 112 va activar immediatament a l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES), a la Policia Local i als el Cos Nacional de Policia, que ha obert una investigació per conèixer detalls del fet.

Port de Tarragona