Un home mor en bolcar la màquina segadora amb què treballava a Santa Margarida i els Monjos

accidente mortal en Ossó de Sió
Arxiu

Un home ha mort aquest dissabte en bolcar la màquina segadora amb què treballava en una empresa de Santa Maria i els Monjos (Alt Penedès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d’aquest accident laboral cap a tres quarts de quatre de la tarda. La segadora ha atrapat l’home, que no ha pogut sortir i ha mort. La víctima té 51 anys, és de nacionalitat ucraïnesa i és veí de la Munia, població de Castellví de la Marca (Alt Penedès). A més dels Mossos també s’han desplaçat al lloc Bombers de la Generalitat, Policia Local i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Port de Tarragona