Divuit marines ferits en una explosió a un vaixell a una base naval dels Estats Units

Divuit marines han pati ferides de diversa consideració després d’una explosió al vaixell de l’Armada dels EUA USS Bonhomme Richard que s’ha registrat avui, diumenge. El vaixell està atracat a la base naval de San Diego i, els bombers lluiten per extinguir el foc que es va iniciar després de l’explosió i es valora l’impacte que pot tenir en l’estructura de la nau.

Els bombers van rebre la primera trucada cap a les 9.00 hora local (16.00 GMT) i, de seguida van acudir a l’vaixell, on estan actuant en coordinació amb unitats federals. El cos de bombers de Sant Diego va penjar uns vídeos al seu compte de Twitter en què es veu una densa fumera grisa i camions vermells de bombers, així com a individus vestits amb roba militar de camuflatge.

L’USS Bonhomme Richard és un vaixell d’assalt amfibi que ha aparegut en diverses escenes de pel·lícules com «Battleship» i «Act of Valor», ambdues estrenades el 2012.

El vaixell ha estat usat, per exemple, en les maniobres que Corea de Sud i EUA realitzen de manera anual. El vaixell podria cremar durant dies, «fins a la línia de flotació», va dir el cap de bombers de Sant Diego, Colin Stowell, a Erica Hill de CNN diumenge a la tarda.

Port de Tarragona