Flash: Dos morts i diversos ferits en un tiroteig a Washington

Policia, bombers i sanitaris al lloc dels fets, que es van produir durant la matinada (hora espanyola).

Dos morts i un nombre encara indeterminat de ferits -que inicialment són dos- és el balanç provisional d’un tiroteig que s’ha registrat a un barri de Washington aquesta passada matinada. En el fet també s’haurien produît apunyalaments.

La policia va rebre moltes trucades de veïns de la zona molt excitats comunicant que a un edifici d’apartaments se sentien crits i trets.

En arribar els investigadors al lloc, es va comprovar que agressors i víctimes es coneixien i es trobaven en alguna mena de celebració quan va esclatar la violència. Els responsables policials han allunyat qualsevol mena de vinculació amb terrorisme o perill per la població.

Port de Tarragona