El Govern suspèn els ingressos i les visites a les residències d’avis de Sitges per nous casos de covid al municipi

La Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges i ha tancat el Centre de dia després de detectar 9 casos positius de covid-19 al municipi. Segons informa l’Ajuntament, tots els casos són asimptomàtics, s’han confirmat entre l’1 i l’11 de juliol i cap és dins les residències. Amb el tancament dels centres es pretén protegir la població més vulnerable.

Al seu torn, l’Ajuntament ha decidit tancar els dos casals de gent gran del municipi mentre la Policia Local reforça la vigilància al carrer per garantir que es compleixen les mesures de prevenció contra la covid. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha obert la porta a adoptar altres mesures «si és necessari».
En un comunicat, Carbonell ha recordat “la importància d’extremar les mesures de seguretat i evitar situacions que poden suposar un risc per a la ciutadania”. Segons informa l’Ajuntament, dimecres se celebrarà una reunió entre el Departament de Salut i el consistori per afrontar mesures de contenció en l’àmbit de l’oci nocturn. En paral·lel, la Regidoria de Salut ha reactivat el comitè d’actuació COVID-19 per posar en marxa noves mesures de protecció.

Fins ara a Sitges, des que va esclatar la pandèmia, el Departament de Salut ha comptabilitzat 191 de casos positius de SARS-Cov-2.

Port de Tarragona