Dos ferits greus en una explosió a una benzinera de Cartagena

Foto: Ajuntament de Cartagena.

Dues persones han resultat ferides greus en una explosió per acumulació de gasos que s’ha registrat aquest migdia en una benzinera de la plaça d’Espanya a Cartagena. Efectius de la Policia Nacional, de la comissaria que es troba en els voltants del lloc, així com tres ambulàncies de el Servei Murcià de Salut i Bombers de el Servei d’Extinció d’Incendis, Salvament i Protecció Civil de l’Ajuntament de Cartagena, han acudit ràpidament a el lloc, informa l’ajuntament.

Els dos ferits són operaris d’una empresa que estava fent treballs d’adaptació en un dels tancs de gasoil i han resultat amb cremades extenses, pel que han estat traslladats en sengles UME a la unitat de cremats de l’Hospital de la Arrixaca.

També han estat traslladades a l’hospital de Santa Llúcia, dues dones amb crisi d’ansietat, una d’elles després de rebre un cop al pit per l’explosió. Una de les dues era treballadora de la benzinera.

Després de la deflagració no s’ha registrat cap incendi i els bombers han centrat la seva tasca en abocar escuma per aïllar el combustible d’un dels tancs. Les primeres investigacions apunten que l’explosió podria haver-se produït quan es feien adaptacions en el tanc i estaven tallant amb una radial.

Port de Tarragona