El director de l’Aula Magna de Tarragona, detingut per manipular proves d’accés a una plaça de policia

Se li imputen els delictes contra la propietat intel·lectual, falsificació documental, frau i tràfic d’influències

El director de l’Aula Magna de Tarragona ha estat detingut per suposadament manipular i falsejar tests psicotècnics d’accés a una plaça de policia. Segons ha avançat el digital ‘La República Checa’ i ha confirmat l’ACN amb els Mossos d’Esquadra, el cos policial ha detingut Andreu Antolín, soci i director d’aquest centre formatiu.

La detenció s’ha fet dins les mateixes instal·lacions de l’acadèmia, a l’avinguda República Argentina de Tarragona. Se li imputen els delictes contra la propietat intel·lectual, falsificació documental, frau i tràfic d’influències. La denúncia provindria d’un agent de la Policia Local de l’Arboç (Baix Penedès). Està previst que Antolín passi a disposició judicial aquest dimecres als Jutjats del Vendrell.

Port de Tarragona