Els Mossos fan un operatiu a Premià de Mar per detenir els agressors d’un agent fora de servei el 9 de maig

Fotografia facilitada per Mossos d'Esquadra. / Arxiu

Els Mossos d’Esquadra fan un operatiu aquest dijous al matí a Premià de Mar per detenir els autors de l’agressió a un agent fora de servei el passat 9 de maig. El mosso, que va resultar ferit greu, va ser agredit amb la seva pròpia porra extensible. Els fets van tenir lloc pels volts de les vuit del vespre a la Gran Via, a tocar del mercat municipal, quan l’agent va intentar evitar que els joves increpessin i molestessin els vianants que passaven per la zona. Quan es va acostar al grup per recriminar-los l’actitud, els joves el van agredir i li van prendre la porra amb la qual ell es va intentar defensar. El van colpejar al cap i a les costelles i va ingressar en estat greu a Can Ruti.

Port de Tarragona