Detenen dos menors pel robatori d’un mòbil a l’Hospitalet que va acabar amb la mort de la víctima

Un grup de joves va fer una estrebada a un home i aquest va caure picant amb el cap a terra

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana dos menors pel robatori d’un mòbil a l’Hospitalet de Llobregat que va acabar amb la mort de la víctima, segons ha avançat ‘elcaso.cat’ i han confirmat a l’ACN fonts policials.

Els fets van tenir lloc el 28 de juny cap a la una de la matinada al carrer Muses, quan un grup va fer una estrebada a un home d’uns 50 anys, que va caure picant amb el cap a terra. Els lladres van fer l’acció i van marxar corrents. Els Mossos van detenir dilluns un primer jove i dimarts un altre pel robatori amb violència. Els dos s’han posat a disposició de la fiscalia de menors, que haurà de decidir per quins càrrecs els acusa. Tenen 16 o 17 anys.

Port de Tarragona