Dos ocupants d’una furgoneta moren en un xoc frontal a Badia del Vallès

Una tercera persona ha resultat ferida de gravetat i ha estat trasladada a un centre hospitalari.

El Servei Català de Trànsit informa de la mort de dues persones en un accident de trànsit que s’ha registrat aquesta matinada a la C-58, al punt quilomètric 9,4, dins el terme de Badia del Vallès (Vallès Occidental), en sentit nord. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.03 h.

Per causes que encara s’estan investigant, han xocat frontalment dues furgonetes. Segons els primers indicis, una de les furgonetes circulava en sentit contrari. De moment, es desconeixen les causes per les que ho feia i s’estan investigant. Com a conseqüència de l’accident, han mort el conductor i el passatger davanter d’una de les furgonetes. Es tracta de J.L.S.S, de 44 anys i veí de Mollet del Vallès, i de R.J.S.A., de 37 anys i nacionalitat peruana. En l’accident també ha resultat ferida menys greu una tercera persona, que ha estat traslladada a l’Hospital Taulí.

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la via ha estat tallada totalment en sentit nord fins a les 06.38h quan s’ha pogut obrir un carril. A la cua de la retenció s’ha produït un segon accident que també ha provocat restriccions de circulació de manera que el trànsit no s’ha restablert del tot fins a les 10.12 hores.

Port de Tarragona