Un sospitós detingut per l’incendi de la catedral de Nantes

Un home de nacionalitat ruandesa de 39 anys, ha estat detingut aquesta nit com a sospitós d’haver participat en la provocació de l’incendi de la catedral de Nantes, a França. No obstant això, la fiscalia informa que no existeixen indicis que permetin involucrar-lo com la persona que va iniciar l’incendi, sinó que s’han trobat certes inconsistències en el seu horari, ja que es tracta d’un empleat de la diòcesi que en els últims mesos mostrava la seva indignació perquè la seva visa havia caducat. Ell era la persona encarregada de tancar la catedral el dia del foc i, segons el fiscal, posar-lo a disposició dels investigadors és un procediment normal.

La fiscalia va afirmar en els primers moments de la investigació, que el fet que el foc s’hagués iniciat en tres punts diferents del temple era un indici que havia estat provocat.

Port de Tarragona