Un veí de Castellet i la Gornal mor en un accident de trànsit a Vilanova i la Geltrú

SCT

K.A., de 23 anys i veí de Castellet i la Gornal ha mort aquesta matinada en accident de trànsit ocorregut a la C-32, al punt quilomètric 17,5, dins el terme de Vilanova i la Geltrú, en sentit Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 04.08 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via, ha xocat amb un altre vehicle i ha acabat bolcant. Com a conseqüència de l’accident, han mort el conductor i únic ocupant del turisme, K.A., de 23 anys i veí de Castellet i la Gornal.

Arran de la incidència, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, l’autopista ha estat tallada totalment en sentit nord fins a les 06.42 h, tot i que es feien desviaments per la sortida 13. Després ha quedat un carril tallat fins que la circulació s’ha normalitzat a les 07.53 h. En sentit sud també s’ha tallat el carril esquerre durant una hora per fer tasques de neteja de la via.

Port de Tarragona