Traslladen Jordi Montull a un centre hospitalari amb símptomes de patir un ictus

L'exnúmero dos del Palau de la Música va ingressar fa un mes a la presó de Brians 2

Jordi Montull el dia que va entrar a la presó de Brians 2, el 22 de juny. / Pol Solà

Jordi Montull, exnúmero dos de Fèlix Millet al Palau de la Música, ha estat traslladat en ambulància aquest dilluns al matí des de la presó de Brians 2 a la Mútua de Terrassa per un possible ictus, segons ha confirmat el Departament de Justícia. Montull va ingressar al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) ara fa un mes per complir una pena de set anys i mig de presó per delictes d’apropiació indeguda, tràfic d’influències, blanqueig i contra la hisenda pública en el marc de l’anomenat cas Palau. Cal recordar que l’exmà dreta de Millet havia demanat suspendre l’ingrés a la presó per motius de salut, petició que el tribunal va desestimar.

Port de Tarragona