Troben un home mort dins una furgoneta a la Riera de Gaià

Veïns de la Riera de Gaià han trobat mort aquest vespre a un home a l’interior d’una furgoneta a la carretera N-340, informa Diari Més. En concret, el succés ha tingut lloc a la intersecció entre l’N-340 i la T-202, al punt quilomètric 1173,5 on hi havia una furgoneta estacionada i a l’interior un home mort.

Les causes de la mort encara s’estan investigant, igual que la seva identitat, tot i que alguns testimonis asseguren que es tracta d’un veí de la Riera de Gaià. A més, també apunten que el turisme en qüestió seria una Renault Kangoo de color blanc. La investigació es troba oberta i el metge forense es troba al lloc dels fets per esclarir si es tracta d’una mort natural, ja que, en un primer moment, no hi hauria signes de violència.

Port de Tarragona