Un home disfressat de missatger mata a trets el fill de la jutgessa que investiga el cas Epstein

Es creu que l'atacant va ser un advocat, que ha estat trobat dins un vehicle a una zona rural

Entrada a la casa de la jueza donde se cometió el asesinato.

El fill de la jutge federal nordamericana Esther Sales, encarregada d’investigar el cas Epstein, va morir ahir diumenge en un atac armat a casa, encara sense aclarir, per part d’una persona vestida com un missatger i que va ferir també el marit de la magistrada.

La jutge federal de districte de Nova Jersey Esther Sales no va resultar ferida, però el seu fill de 20 anys, Daniel Anderl, va morir d’un tret a l’entrada de l’domicili. Mark Anderl, marit de la jutgessa i advocat de professió, va ser ferit per diversos trets i es troba ingressat en estat greu, segons mitjans nord-americans.

Es creu que un cos sense vida trobat avui en un vehicle en una zona rural de l’estat de Nova York és el de l’sospitós de l’atac. Aquesta persona es va suïcidar d’un tret i es creu que és un advocat, segons la cadena ABC.

La investigació estudia la possibilitat que el veritable objectiu de l’atacant fos el marit de la jutgessa, segons ha indicat ABC, tot i que els motius segueixen sense determinar.

El Buró Federal d’Investigacions (FBI) està investigant el succés per determinar amb claredat el mòbil de l’sospitós, que vestia uniforme de Fedex, segons fonts policials consultades per CNN.

L’atacant es va presentar a la casa de la família de Sales a North Brunswick (Nova Jersey) cap a les 5 de la tarda de diumenge i després de disparar diversos trets a l’fill i a el pare a l’entrada de l’habitatge es va donar a la fuga.

Segons el diari New York Post, la jutgessa Sales es trobava al soterrani de l’habitatge en el moment de l’atac. Salas és la primera dona hispana que serveix com a jutge federal a Nova Jersey, posat a què va ser nominada en 2010 pel president demòcrata Barack Obama.

Port de Tarragona