Detenen dues dones a Tarragona per fer-se passar per un altra en l’examen del carnet de conduir

arxiu

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona han detingut dues dones de 23 i 35 anys, totes dues de nacionalitat xinesa, una amb domicili a Madrid i l’altra amb domicili desconegut, per simular una identitat que no era la seva per examinar-se del permís de conduir. Les arrestades han estat acusades d’un delicte d’usurpació de l’estat civil

Divendres al migdia durant la realització de les proves teòriques per a l’obtenció del permís de conduir de la classe B es va detectar una dona que es va acreditar amb un document d’identitat que, per la fotografia, semblava d’una altra persona. Llavors, els examinadors van alertar els mossos i una patrulla del Grup de Recerca i Documentació, que pertany a l’Àrea Regional de Trànsit, va anar a fer comprovacions.

Els mossos van entrevistar-se amb la dona i aquesta va intentar fer-se passar per la persona que apareixia al DNI dient les dades que allà hi apareixien. A més, va al·legar alguna operació estètica com a explicació de no assemblar-se a la fotografia del document.

Després de comprovar que efectivament la persona que s’estava examinant no era la que estava convocada a la prova, els agents van detenir-la per un delicte d’usurpació d’estat civil.

Posteriorment, els mossos van detenir a comissaria a la segona dona, de la qual era el DNI utilitzat per fer l’examen.

Després de declarar a comissaria, els mossos van deixar en llibertat les dues detingudes amb el compromís de presentar-se davant de l’autoritat judicial quan siguin requerides.

Port de Tarragona