Rescaten ferit lleu el conductor d’una furgoneta en caure per un barranc i quedar penjat a uns arbres a Soriguera

L'home ha pogut sortir del vehicle per ell mateix agafant-se a un dels arbres on ha quedat el vehicle

Bombers

El conductor d’una furgoneta ha resultat ferit lleu aquest dimarts a la tarda després que el vehicle hagi sortit de la via, hagi caigut per un barranc de deu metres i hagi quedat penjat d’uns arbres, que han frenat la caiguda.

Els fets han tingut lloc a la carretera N-260, al quilòmetre 272, en terme municipal de Soriguera (Pallars Sobirà). Els cossos d’emergència han rebut l’avís de l’incident cap a tres quarts de quatre de la tarda i, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el conductor ha pogut sortir per ell mateix de la furgoneta agafant-se a un dels arbres on havia quedat penjada.

Port de Tarragona