Sis nous brots eleven a dinou els focus de covid-19 a la demarcació de Tarragona

Roger Segura

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts sis nous brots de covid-19 en les darreres 24 hores a la demarcació de Tarragona, amb la qual cosa la xifra de focus se situa en dinou. Al Camp de Tarragona els nous brots s’han localitzat a Tarragona (amb quatre casos positius i 23 contactes en seguiment), Salou (cinc casos i 33 contactes), Reus (quatre casos i 33 contactes) i Vila-seca (cinc casos i 23 contactes). Tots són de l’àmbit familiar tret del de Salou, que correspon a un grup d’amics. A les Terres de l’Ebre n’hi ha un a Sant Carles de la Ràpita (tres casos i 15 contactes en un àmbit social), i un altre de tipus familiar al Raval de Crist de Roquetes amb tres casos confirmats i una xifra de contactes pendent de determinar.
D’altra banda, s’ha confirmat la mort d’una segona persona a l’hospital de Santa Creu de Jesús que havia donat positiu per covid-19. Es tracta d’un dels ingressades a la unitat de cures pal·liatives, que es trobava «en la fase final de la seva vida», segons ha informat l’Ajuntament de Tortosa.

Per la seva banda, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha informat que una treballadora de l’Hospital Comarcal d’Amposta ha donat positiu i que s’està a l’espera dels resultats de les proves PCR fetes a personal i pacients ingressats a la tercera planta. La resta del centre funciona amb normalitat.

Port de Tarragona