Van Morrison ajorna els concerts del festival Fes Pedralbes per salvaguardar la “salut i seguretat” de l’artista

El recinte romandrà tancat els dos dies en què havia d'actuar el cantant nord-irlandès

Una actuació de Van Morrison el 2017. / Estefania Escolà

Van Morrison ha ajornat els dos concerts que tenis prevists per al 22 i 23 de juliol en el marc del festival barceloní Fes Pedralbes, segons han anunciat els responsables de la iniciativa cultural. Les mateixes fonts indiquen que la decisió s’ha pres “donant prioritat a la salut i seguretat de l’artista i de tot el seu equip”. De moment no ha transcendit les noves dates de les actuacions del cantant de Belfast a Barcelona. El recinte romandrà tancat aquests dos dies ja que no hi ha actuació programada en l’escenari principal.

Port de Tarragona