Video – Leo Urban escala el gratacels de l’hotel Melià Barcelona Sky de 116 metres

Imatge capturada del video penjat a Twitter per@RafelRuiz

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha sancionat aquest dimarts l’escalador francès Leo Urban després que hagi pujat la façana de l’hotel Melià Barcelona Sky, al número 272 del carrer de Pere IV, al districte de Sant Martí. Segons fonts de l’Ajuntament, l’acció de l’esportista ha començat cap a dos quarts de nou del vespre i ha acabat abans d’una hora. Un cop ha acabat l’ascensió, l’home ha baixat per l»interior de l’hotel acompanyat per la Guàrdia Urbana, pels Mossos i per personal de l’hotel. Després de ser sancionat per la Guàrdia Urbana, també per fer volar un dron que gravava l’acció, l’home ha passat a disposició dels Mossos d’Esquadra. El consistori afegeix que no hi ha hagut afectació a l’hotel perquè està tancat, sense activitat.

Port de Tarragona