Dues perruqueres de Missouri infectades per coronavirus que utilitzaven mascareta van atendre més d’un centenar de clients sense contagis

Dues perruqueres de Springfield, Missouri, als Estats Units, infectades per la covid-19 van atendre 140 clientes amb les mascaretes posades tant elles com les seves clientes i cap d’elles va ser contagiada, informen mitjans nord-americans. No va ser l’única mesura que va prendre la perruqueria, ja que també es contemplava la distància social i les cites prèvies.

Aquest cas ha interessat al Centre de Control de Malalties dels Estats Units (CDC) que remarca que a 46 de les clientes van donar negatiu a les proves i els altres van estar en un periode de 14 dies de quarentena, i també van donar negatiu. El que va succeir a aquesta perruqueria de Missouri ha remarcat la importància de dur mascareta durant la pandèmia.

Port de Tarragona