Un tiroteig durant un funeral acaba amb 14 ferits greus aquesta nit a Chicago

Catorze persones van resultar ferides de bala aquesta nit a l’exterior d’una funerària al sud de Chicago, als Estats Units. El tiroteig va ocórrer al voltant de les 6:30 p.m., (1,30 hora espanyola) quan la gent va sortir del funeral d’un home que va ser assassinat. La Policia de Chicago va trobar fins a 60 casquets de bala al lloc de l’atac armat.

Les 14 víctimes estaven sent tractades en cinc hospitals de l’àrea, en estats que anaven des de greus a crítics, segons vna informar els Bombers de la ciutat.

La policia va dir que estaven investigant el motiu i encara no podien dir si els tirotejos estaven relacionats amb bandes. Segons informà un cap policial, un vehicle negre es dirigia cap a l’oest pel carrer 79 quan les persones que viatjaven dins van començar a «disparar als assistents a un funeral». Alguns dels presents al funeral van respondre també amb trets que van impactar en el vehicle que es va accidentar i els autors de l’atac van fugir a peu.

Port de Tarragona