Mor un jove de La Cellera de Ter en un xoc entre dos vehicles a «la carretera de la mort», a Bescanó

La col·lisió ha deixat una altra persona ferida lleu i obliga a tallar l'N-141e en els dos sentits

sct

A.L.A., un jove de 19 anys i veí de la Cellera de Ter, va morir hores després de resultar ferit crític en un accident entre dos turismes a l’N-141e coneguda com a «carretera de la vergonya» a Bescanó (Gironès). Un altra persona va resultar ferida greu. La col·lisió entre els dos cotxes s’ha produït pels volts de dos quarts de set de la tarda. Per causes que s’estan investigant, un dels cotxes ha envestit l’altre lateralment. Com a conseqüència del xoc la carretera ha quedat tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat els equips d’emergència entre els quals quatre dotacions dels Bombers. El jove es troba ingressat a l’hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos fan desviaments per la c-63, ja que la via està tallada en els dos sentits de la marxa.

Port de Tarragona