Tres encaputxats, armats amb pistola i ganivets, protagonitzen un segon assalt violent a un habitatge d’Olot en mes i mig

Els lladres van colpejar el propietari i el van lligar amb els cables d'un ordinador de l'habitatge

Tres encaputxats armats amb una pistola i ganivets van assaltar una casa d’Olot, de la zona de les Tries, van colpejar l’amo i el van lligar amb el cable d’un ordinador que hi havia al domicili. Va passar el 18 de juliol a quarts de dotze de la nit en un pis de la carretera de les Tries. Els lladres van endur-se el mòbil i una quantitat important de diners (no ha transcendit la xifra) de l’habitatge i després van fugir. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per enxampar els autors. És el segon assalt violent que es viu a la ciutat en un mes i mig.

Segons avança el ‘Diari de Girona’ i ha confirmat l’ACN, els tres encaputxats van demanar al propietari de la casa on tenia els diners i, al veure que es resistia, el van colpejar perquè parlés i el van amenaçar amb l’arma de foc i els ganivets que duien. També el van lligar amb els cables d’un ordinador que hi havia al pis. Finalment, van aconseguir endur-se una quantitat important de diners (no ha transcendit la xifra), algun objecte de valor i el mòbil i van fugir amb un vehicle.

Quan la víctima va poder deslligar-se va trucar al 112 i, posteriorment, va relatar els fets als Mossos d’Esquadra i va presentar denúncia. Va ser atès pel SEM per les ferides però no va haver de ser hospitalitzat.

Segon assalt violent a la ciutat en un mes i mig

Aquest és el segon assalt violent que viu la ciutat en un mes i mig. El 10 de juny passat tres lladres també van assaltar i apallissar un veí a casa seva i el van amenaçar amb armes de foc. En aquella ocasió, els lladres van regirar l’habitatge a la recerca d’objectes de valor si bé no va transcendir si es van endur algun botí. La víctima va ser traslladada fins a l’hospital d’Olot per les contusions però el seu estat no era greu.

La Unitat Territorial d’Investigació (UTI) té obertes dues investigacions per detenir els autors dels dos assalts.

Port de Tarragona