Troben il·lès al mar després de 8 hores al tripulant de l’embarcació que ha arribat en marxa a la platja d’Altafulla sense ningú dins

Efectius de Salvament Marítim, Creu Roja i la Guàrdia Civil participen en la recerca

Foto: @altafullaradio

Efectius de Salvament Marítim, de la Creu Roja i de la Guàrdia Civil han trobat, després de 8 hores de recerca, la persona desapareguda a la costa d’Altafulla. L’operació s’ha activat després que es trobés una embarcació buida a la deriva i amb el motor en marxa que ha embarrancat a la platja, mentre els banyistes han estat avisats pels serveis de socorrisme perquè abandonessin l’aigua per seguretat. Segons ha informat Salvament Marítim, els tres cossos han participat en la cerca amb llanxes i un helicòpter, mentre la Creu Roja de Tarragona ha remarcat que han activat «tots els recursos». També hi col·labora la Policia Local de Torredembarra.

El rescatat tenia hipotèrmia i ha estat traslladat a un centre sanitari. L’embarcació va sortir del port de Torredembarra al matí i dins l’embarcació hi havien canyes de pescar. S’investiga què pot haver passat perquè l’embarcació hagi arribat a la sorra sense tripulant, el que podria haver estat un problema de seguretat important, ja que hi havia força banyistes en aquell moment.

Port de Tarragona