Mor un coductor en un xoc frontal a l’N-260 a Ger, a la Cerdanya

Imatge de l'accident facilitat pel Servei Català de Trànsit.

Un home de 41 anys ha mort en un accident de trànsit a l’N-260 a Ger (Cerdanya). Segons el Servei Català de Trànsit, dos cotxes han xocat frontalment per causes que encara s’estan investigant i ha mort el conductor d’un dels dos vehicles, J.R.P. El seu acompanyant ha resultat ferit greu i l’han traslladat al Parc Taulí de Sabadell en helicòpter, mentre que el conductor de l’altre cotxe està en estat lleu i l’han portat a l’Hospital de Puigcerdà. El xoc ha estat a les 17.48 hores d’aquest dissabte al punt quilomètric 186 en sentit Seu d’Urgell. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que han fet tasques d’excarceració, i una ambulància i helicòpter del SEM.

Port de Tarragona