Mor un motorista de 45 anys, veí de Masquefa, en un accident a Sant Esteve Sesrovires

D.M.C., de 45 anys i veí de Masquefa va morir ahir, dilluns, després que la motocicleta que conduïa s’hagi vist implicat en un xoc amb un turisme al quilòmetre 21 de la carretera B-224, en terme municipal de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’incident cap a les set de la tarda. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió per envestida entre un turisme i una motocicleta. A conseqüència de xoc, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes, D.M.C., de 45 anys i veí de Masquefa. A conseqüència del xoc ha mort el pilot de la motocicleta. Tres patrulles dels Mossos di dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han actuat a l’indret. Amb aquesta són 61 les persones que han mort en accident de trànsit en el que va d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
A dos quarts de nou de la nit la via seguia tallada en els dos sentits en el tram del sinistre mentre els serveis d’emergència duien a terme les seves tasques.

Port de Tarragona