Un grup de vàndals destrossen 35 llunes d’un tren, a Mataró

Renfe denunciarà als Mossos l'acció, que ha provocat danys per valor d'uns 20.000 euros.

Renfe ha anunciat que denunciarà als Mossos d’Esquadra l’acció d’un grup de vàndals que aquest diumenge a primera hora del matí va trencar 35 llunes d’un tren que feia el trajecte de Malgrat de Mar a Badalona. L’agressió va obligar Renfe a treure del servei el comboi a l’estació de Mataró, per la qual cosa, els viatgers que hi havia van haver de baixar i esperar el següent. El tren no podrà tornar al servei fins que es repari. Segons fonts de Renfe, tot apunta que els vàndals van utilitzar martells de seguretat. Les mateixes fonts celebren que “miraculosament” el grup no va ferir ningú. La primera estimació situa el valor dels danys en més de 20.000 euros. Renfe presentarà la denúncia als Mossos quan tingui la valoració exacta.

Port de Tarragona