La Policia ha abatut un home que ha robat la pistola a un dels agents i els ha amenaçat amb l’arma al centre de Granada

Segons els mitjans locals, l'individu, que ha resultat ferit, ha començat a disparar per la zona i ha amenaçat els agents.

La Policia ha hagut de disparar a un home que minuts abans havia arrabassat la pistola a un inspector de policia mentre era identificat a un carrer proper a la Catedral de Granada. Segons els mitjans locals, havia utilitzat l’arma pels carrers del centre i a ordres dels agents es negava a entregar l’arma, amb la que havia amenaçat els policies.

L’individu ha patit ferides d’arma a conseqüència dels trets que ha rebut i era intervingut a un centre hospitalari de Granada, on també s’han atès els policies a conseqüència del forcejament.

La situació ha provocat l’alarma entre les moltes persones que passejaven per la zona, molt comercial i cèntrica. En sentir-se els trets, s’ha produït un gran renou i la gent ha començat a córrer. Fins a deu patrulles policials han participat en l’actuació.

Port de Tarragona