Els cossos de seguretat i emergències de Madrid escullen Toyota Electric Hybrid

Els serveis de seguretat i emergència són, d’uns anys ençà, usuaris dels models híbrids elèctrics de Toyota, com succeeix amb la Policia Nacional, la Policia Municipal de Madrid o la Guàrdia Urbana de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, entre d’altres. Ara també s’ha decantat per l’eficiència i la sostenibilitat mediambiental inherents a la tecnologia Toyota Electric Hybrid el Servei d’Assistència Municipal d’Urgència i Rescat (SAMUR) -Protecció Civil de Madrid.

La tecnologia Toyota Electric Hybrid, que aglutina ja més de 25 anys d’història, més de 15 milions de vehicles electrificats comercialitzats a tot el món i permeten a Toyota ser líder en l’electrificació de mercat, porta anys expendiéndose també a nivell corporatiu, amb tot tipus de flotes tant a nivell públic com privats, amb entitats i empreses de tot tipus.

SAMUR-Protecció Civil, un servei municipal d’atenció sanitària d’urgències i emergències, que presta els seus serveis a la ciutat de Madrid, compta ja amb 7 unitats de Toyota Prius +, destinades a el transport del seu personal. Tots els Prius + compten amb vinilización personalitzada, en quadres grocs i vermells, logotips de l’SAMUR-Protecció Civil, escut de l’Ajuntament de Madrid, el telèfon d’emergències 112 ben visible a les finestretes posteriors, pont de llums i il·luminació d’emergència entre el quadre de comandament i el parabrisa per advertir de la seva presència en cas necessari.

Es tracta de 7 unitats de l’monovolum híbrid de Toyota, únic model híbrid elèctric de bateries autorrecargables de set places de l’segment monovolum i de mercat generalista, que es convertirà en la millor eina per al dia a dia amb el personal de l’SAMUR-Protecció Civil de Madrid gràcies a la seva habitabilitat, confort de marxa i eficiència.

La flota de 7 Prius + ha estat adquirida directament a Toyota Espanya per part d’aquest servei d’atenció sanitària d’urgències i emergències, dependent de la Direcció General d’Emergències i Protecció Civil, dins de l’Àrea de Govern de Portaveu, Seguretat i Emergències de l’Ajuntament de Madrid.

Port de Tarragona