Una crema intencionada de pneumàtics i palets a Vinaixa talla la circulació de trens a les línies R13 i R14

Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Lleida-Sant Vicenç de Calders i Reus/Tarragona-Picamoixons

IImatge extreta de les xarxes socials.

Una crema intencionada de pneumàtics i palets sobre la via al tram Vinaixa-Canal d’Urgell (les Garrigues) talla aquest dissabte al matí la circulació de trens a les línies R13 i R14 de Rodalies. L’acte vandàlic ha provocat «danys a la infraestructura» en aquest punt que obliguen a interrompre el servei, segons ha informat Renfe, que no té encara previsió de restabliment. La companyia ha habilitat un servei alternatiu per carretera –via autobús- entre Lleida i Sant Vicenç de Calders pels usuaris de la R13. En paral·lel, els viatgers de l’R14 amb destinació Reus – Tarragona s’encaminaran també per carretera des de la Plana-Picamoixons.

Port de Tarragona