Els Mossos alliberen a Barcelona una dona segrestada i violada per l’exparella gràcies a que va poder enviar un mail a un amic

L'autor dels fets, un alemany de 37 anys, va ser detingut i passarà a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per retenir durant tres dies la seva exparella i agredir-la sexualment. Agents de la comissaria de Sant Martí van detenir dijous a la nit l’home, de 37 anys i nacionalitat alemanya, com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual i detenció il·legal. El detingut va passar a disposició judicial divendres. Els Mossos van tenir coneixement que la dona podria estar retinguda en un pis de Barcelona contra la seva voluntat i van enviar-hi diverses dotacions policials. Un cop allà la víctima va manifestar als agents que feia tres dies que la seva exparella s’havia presentat al domicili i que després d’accedir al seu pis la va retenir i agredir física i sexualment.
Segons els Mossos, l’home la va sotmetre a una situació de «pànic permanent» que li impedia escapar-se. A més, li va trencar el mòbil perquè no pogués comunicar-se.

Amb tot, la dona va poder accedir a un ordinador i es va comunicar amb un conegut seu a través del correu electrònic per demanar ajuda. Va ser gràcies a això que els Mossos d’Esquadra van poder-se activar ràpidament i desplaçar-se fins al lloc dels fets.

Un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques va atendre la dona que no va haver de requerir cap ingrés hospitalari.

Port de Tarragona