Mor un conductor en caure el seu vehicle al Canal d’Urgell, a Puigverd

SCT

El conductor d’un turisme ha mort la matinada d’aquest diumenge a Puigverd de Lleida (Segrià) després que el vehicle hagi sortit de la via, la LV-7022, i hagi caigut al canal d’Urgell. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a dos quarts de cinc de la matinada i s’estan investigant les causes de l’accident. La víctima és un home de 39 anys i veí de Puigverd de Lleida. A causa del sinistre, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i set dotacions dels Bombers de la Generalitat, inclosa la Unitat Subaquàtica. Els Bombers han rescatat amb vida un gos que estava dins del vehicle.

Amb aquesta ja són 63 les víctimes mortals en accident de trànsit aquest 2020 a les carreteres catalanes.

Port de Tarragona