Un jutge de Sabadell reobre la investigació per l’assassinat d’Helena Jubany el 2001

Foto facilitada per la família d'Helena Jubany a l'agència ACN.

El Jutjat de primera instància número 2 de Sabadell ha acordat reobrir les actuacions respecte a un dels investigats per la mort Helena Jubany, que va ser assassinada el 2001. El magistrat ha decidit reobrir diligències d’acord amb l’informe de la fiscalia després de les noves proves aportades per la família de la noia assassinada, que a principis de juliol va demanar formalment que es reobrís el cas. La noia va ser trobada morta en un celobert el 2 de desembre del 2001 després d’estar dos dies desapareguda. El cas es va arxivar el 7 d’octubre de 2005. El jutge crida a declarar un testimoni, demana documentació a l’empleat d’una farmàcia, demana el titular d’una línia telefònica i segons els resultats demanarà una altra declaració.

Port de Tarragona