Els Mossos detenen un home per un robatori amb violència en un establiment de Tarragona

A banda d’agredir les dependentes, el detingut es va treure la mascareta per escopir-les

arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns a Tarragona, un home de 30 anys, de nacionalitat búlgara i veí de la localitat, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i un altre de robatori amb violència i intimidació, segons informa la policia en un comunicat. Els fets van tenir lloc aquest dissabte, al voltant de tres quarts de nou de la nit, en un establiment del carrer Apodaca de Tarragona. Poc abans de tancar, un desconegut hi va accedir amb la intenció de robar una gorra. Les dependentes van intentar evitar-ho i l’home les va agredir. Finalment les dones van aconseguir recuperar-la i fer fora el lladre del local, qui va acabar escopint-les després de traure’s la mascareta. També les va amenaçar de cremar l’establiment.

Les víctimes van haver de ser ateses inicialment per una ambulància i posteriorment en un centre mèdic pels cops i contusions que van rebre. Després d’algunes gestions, els Mossos d’Esquadra van poder identificar l’autor. El detingut, amb diversos antecedents, ha passat avui disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona qui n’ha dictat la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona