Mor una dona atropellada a Sant Andreu de Barcelona

Va resultar greument ferida i va morir poc després al centre hospitalari on la van traslladar

arxiu

Una dona de 74 anys va resultar greument ferida a les 17:30 hores d’aquest dilluns quan va ser atropellada per un turisme a l’alçada del número 614 del carrer Mallorca, al districte de Sant Andreu de Barcelona. La vianant va ser traslladada a un centre hospitalari on, a conseqüència de les greus ferides, va morir poc després. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. Fins al lloc dels fets també es van traslladar unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques. Aquesta és la setena víctima mortal, la tercera vianant, en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona en el que portem d’any.

Port de Tarragona