Mor una dona atropellada al carrer Mallorca de Barcelona

arxiu

Una dona de 68 va resultar greument ferida ahir a la tarda, sobre les 17:30 hores, quan va ser atropellada per un turisme a l’alçada del número 614 del carrer Mallorca, al districte de Sant Martí, informa l’Ajuntament de BArcelona.

La vianant va ser traslladada a un centre hospitalari on, a conseqüència de les greus ferides, va morir poc després.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. Fins al lloc dels fets també es van traslladar unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Aquesta és la setena víctima mortal, la tercera vianant, en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona en el que portem d’any.

El Consistori lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit a la ciutat.

Port de Tarragona