Presó per a tres clients d’un hotel de Salou que van utilitzar una clau mestre per robar en diverses habitacions

Els joves van sostreure unes claus mestres per poder apropiar-se de diners i objectes electrònics

Tres nois de 18, 19 i 20 anys han ingressat a presó per entrar a robar en diverses habitacions de l’hotel de Salou on s’allotjaven. Segons informen els Mossos d’Esquadra, els individus van robar claus mestres de l’establiment per poder apropiar-se de diners i objectes electrònics d’altres clients. L’hotel va donar l’avís divendres passat a les deu de la nit després de constatar que algú havia forçat la porta de les dependències on guarden les claus mestres i que durant la tarda uns clients havien accedit amb elles en diverses habitacions. Els responsables de l’allotjament van sospitar d’ells perquè en una ocasió es van confondre i van intentar obrir amb la targeta de la seva pròpia habitació.

En concret, van accedir a una habitació d’on van sostraure tabac i diners en efectiu. Posteriorment també es va poder determinar que van accedir a una altra habitació d’on finalment no es van emportar res, així com una temptativa frustrada pel propi client que s’hi allotjava, el qual estava a l’interior.

Una hora més tard, al voltant de les onze de la nit i després d’efectuar diverses comprovacions, els mossos van localitzar i detenir els presumptes lladres i alhora clients, a l’habitació que ocupaven, i van recuperar els diners i el material sostret.

L’establiment va sospitar d’ells perquè en una de les ocasions es van confondre i enlloc d’utilitzar una de les claus mestres van intentar obrir amb la targeta de la seva pròpia habitació. Els responsables de l’hotel tenien registrada únicament una sola persona, la qual cosa fa pensar que els lladres ho van fer així per no aixecar sospites.

L’endemà de la seva detenció, els mossos també van tenir coneixement que una altra clienta va trobar a faltar diners en efectiu i algun objecte electrònic. Els mossos treballen ara en la relació de tots els diners i material recuperat a l’habitació dels sospitosos per tal de retornar-los als seus legítims propietaris.

Els tres detinguts, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, van passar diumenge a la tarda a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, el qual en va decretar l’ingrés a presó.

Port de Tarragona