La Guàrdia Urbana deté un home a una pista forestal de Collserola amenaçant de matar i enterrar la seva parella

Una patrulla de la policia municipal va trobar-los en un camí forestal mentre ell l'amenaçava amb una navalla

Patrulla de la Guardia Urbana de Barcelona.

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut un home després d’amenaçar la seva parella de mort amb una navalla i de cridar que l’enterraria al Parc de Collserola aquesta matinada de dijous. La patrulla circulava per una pista forestal quan es va trobar amb un cotxe i tots dos a fora. La dona va demanar auxili en veure el vehicle de la Guàrdia Urbana mentre afirmava que la seva vida corria perill. Els agents van identificar l’home, de 22 anys. Segons ha explicat la policia, hores abans l’home havia obligat la dona a entrar al vehicle contra la seva voluntat mentre ella tornava a casa seva i l’hauria agredit. Posteriorment, hauria conduït la víctima fins al camí forestal i l’hauria amenaçat amb la navalla, abans que arribessin els policies. Els agents l’han traslladat a una comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Port de Tarragona