Diversos mitjans situen Joan Carles I a Abu Dhabi, als Emirats Àrabs Units

El digital 'Nius' ha publicat una fotografia on se'l veu sortint d'un avió privat a un aeroport de la ciutat

Imatge publicada pel digital "Nius" on es veu al rei emèrit baixant d'un avió privat a Abu Dhabi.

El rei emèrit Joan Carles I seria a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units), segons apunten diversos mitjans. La possibilitat s’ha reforçat després que el digital ‘Nius’ publiqués aquest dissabte una fotografia on se’l veu baixant d’un avió privat a un aeroport de la ciutat. L’ABC va publicar el divendres que Joan Carles I hauria viatjat el dilluns des de Vigo fins a Abu Dhabi, on hauria fet una parada. Aquesta imatge revifa les especulacions sobre el parador de Joan Carles I cinc dies després que anunciés la seva decisió d’abandonar Espanya per la «repercussió pública» de certs «esdeveniments del passat de la seva vida privada».

Just l’endemà que marxés, diversos mitjans internacionals van apuntar que es trobava o bé a Portugal o bé a la República Dominicana.

Port de Tarragona