Demanen tancar la unitat de platges de Barcelona després de detectar tres positius

Tretze dels 90 agents estan aïllats i aquesta setmana a més de les proves serològiques es començaran a fer proves PCR

El Sindicat d’Agents de Policia Local (SAPOL) ha demanat el tancament de la unitat de platges de la Guàrdia Urbana de Barcelona després que en els darrers dies s’hagin registrat tres positius en coronavirus. «A què esperem a tancar la unitat?», s’ha preguntat el sindicat al Twitter. El sindicat CSIF també ha denunciat una «mala política de prevenció».

Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han explicat a l’ACN que no es plantegen el tancament. Dels 90 agents que formen part d’aquesta unitat, a més dels 3 positius n’hi ha 13 que estan aïllats. Aquesta setmana els agents continuaran passant proves serològiques i també se’ls començaran a fer proves PCR. El juliol s’han fet gairebé 1000 proves serològiques als agents de la Guàrdia Urbana.

Port de Tarragona